Tutorial Buat Iklan Di Mudah.my

Assalamualaikum Cik La. Ok first pegi kat mudah.my. Kemudian akan keluar homepage dia macam ni kan? Read more…

Categories: IT/Multimedia, Life Tags: , ,

Oppa Gangnam Style. Apakah disebaliknya?

Aku rasa mesti korang semua dah tahu pasal video klip Oppa Gangnam Style (OGS) kan? Ianya satu fenomena. Kalau aku bukak FB, penuh dengan newsfeed pasal OGS nie. Then aku macam, “What the heck? Apa yang special sangat pasal benda ni?” Finally, aku decide yang video klip ni ‘kreatif sengal’, pasal ianya kelakar. Kenapa aku cakap macam tu? Aku akan terangkan kat bawah. Sebelum tu, ini liriknya dalam English: http://www.kpoplyrics.net/psy-gangnam-style-lyrics-english-romanized.html Read more…

Categories: Life Tags: , , , ,

Menghargai.

Kata orang, “bila benda / orang tu dah takde, baru la kita nak hargai, baru kita nak rasa kehadirannya.” Setuju? Read more…

Categories: Life Tags: , ,

Ramadhan 2012

Sedar tak sedar, rupanya ini merupakan Ramadhan terakhir di KL. Tahun depan tak sempat dah, sebab Insyaallah dalam bulan 4 dah habis belajar. Read more…

Categories: Life Tags: , , ,

Baru joging satu round dah nak termuntah?

Kelakar kelakar! Baru joging seround, buat workout sikit, nak muntah muntah? Serius kelakar!

Lembik tak lembik aku sekarang. Stamina zero. Aku ingat lagi dulu masa Form 3, bulan puasa jugak, selamba je training olahraga. Drill 100 meter, 250 meter, 300 meter. Biasa je.

Sekarang? Kecewanya dengan keadaan diri aku sekarang. Baru buat sikit dah nak termuntah? Adoyai.

Read more…

Categories: Life Tags: , , ,